За Нас

 

Експрес Гаранцион ООД е сред водещите строителни компании с богат опит и утвърдено име на пазара. Фирмата е член на Камарата на строителите в България и притежава лиценз за строителство на всички категории строежи.

 

Фирмата стартира дейността си в град Шумен през далечната 1990 година. През изминалите над 25 години, Експрес Гаранцион ООД изгради много обекти от различен тип - обществени, жилищни, търговски, инфраструктурни, спортни и промишлени.

 

Сред по-мащабните от тях са аквапарковете в курортите Слънчев бряг, Златни пясъци и Албена; хотелите АКВА в градовете Варна и Бургас, които са построени, обзаведени и оборудвани изцяло от фирмата. Гордост на Експрес Гаранцион ООД е ваканционният еко комплекс от затворен тип Topola Skies, разположен в едно от най-красивите кътчета на Северното Българско Черноморие.

 

Експрес Гаранцион ООД реконструира басейните към плувен комплекс „Приморски” и построи закрития обществен басейн „Делфини” във Варна, изгради ново модерно депо за твърди отпадъци в Шумен. Дело на фирмата е и съвременният търговско-административен център AQUA CENTER, в който се помещават и офисите на фирмите Акватек ЕООД и Експрес Гаранцион ООД .

 

Днес Експрес Гаранцион ООД е предпочитан от инвеститорите партньор заради възможността да изпълни до ключ сгради и проекти с различно предназначение и параметри. Капацитетът на фирмата позволява изграждането на големи туристически и обществени обекти, търговски центрове, мултифункционални спортни комплекси, значими инфраструктурни проекти и други.

 

Експрес Гаранцион ООД има внедрена и сертифицирана система в съответствие със стандартите ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001. Високото ниво на професионализъм, организираност и контрол определя основното предимство на Експрес Гаранцион ООД – качествено строителство в кратки срокове.